Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Natale a 5 Stelle

5 Star Christmas
Film, 2018, 95 minuten
Natale a 5 Stelle
Wanneer de Italiaanse premier zijn minnares en politieke rivale ontmoet tijdens een officieel bezoek aan Boedapest in de week van kerst, komt alles op z'n kop te staan.
De film Natale a 5 Stelle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Natale a 5 Stelle op IMDB

Score: 4,2 van de 10

When the Italian Premier and his companion find a dead body in his hotel suite, while on a trip to Hungary, they find themselves embroiled in a series of comedic situations as they try to avoid a scandal.

Acteurs in Natale a 5 Stelle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Italiaans;Duits;Engels;Frans

Meer zoals Natale a 5 Stelle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.
Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie
Ash, Misty en Brock accepteren een uitnodiging van een mysterieuze trainer en ontmoeten Mewtwo, een kunstmatig gecreëerde Pokémon die wil vechten.
Six Windows in the Desert
Deze kortfilms van Saoedische filmmakers laten de nuances van de Saoedi-Arabische cultuur zien, van een theaterstuk tot de nasleep van een vliegtuigongeluk.
The Trials of Gabriel Fernandez
De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.
I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.