Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Natascha Kampusch: 3096 Tage Gefangenschaft

Natascha Kampusch: The Whole Story
Documentaire, 2010, 51 minuten
Natascha Kampusch: 3096 Tage Gefangenschaft
Dit Weense meisje werd ontvoerd en acht jaar lang gevangen gehouden in een kelder, totdat haar ontsnapping de wereldwijde pers haalde. Dit is haar overlevingsverhaal.
De documentaire Natascha Kampusch: 3096 Tage Gefangenschaft is uitgebracht in 2010 en duurt 51 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Natascha Kampusch: 3096 Tage Gefangenschaft op Moviemeter

Score: 2,58 van de 5

Deze documentaire gaat over Natascha Kampusch (21). Het was 1998 en op 10-jarige leeftijd wordt zij door Wolfgang Priklopil ontvoerd en voor meer dan acht jaar jaar vastgehouden in zijn kelder, net buiten Wenen. In augustus 2006 kan Natascha Kampusch ontsnappen. Sindsdien doen vele geruchten, speculaties en vluchtige indrukken de ronde over deze verschrikkelijke misdaad. Nu wil Natascha Kampusch haar visie over de dingen meedelen. Daarom neemt ze de kijkers mee naar de plaats waar alles plaatsvond.

Natascha Kampusch: 3096 Tage Gefangenschaft op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Natascha Kampusch, an Austrian girl, got kidnapped, while she was walking to school.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Natascha Kampusch: 3096 Tage Gefangenschaft

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.