Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

National Bird

Documentaire, 2016, 91 minuten
National Bird
Drie ex-militairen vertellen hun schokkende verhaal over de dodelijke gevolgen van Amerikaanse oorlogsvoering met drones voor burgers in het buitenland.
De documentaire National Bird is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

National Bird op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Sonia Kennebeck brengt drie klokkenluiders in beeld die meewerkten in de oorlog met vanuit de Verenigde Staten bestuurde drones. Een omstreden methode, omdat vanuit de bases in de Verenigde Staten buitenlandse doelen worden uitgeschakeld als ware het in videogames. Een van de drie is een piepjonge vrouw die psychisch is in de problemen is geraakt door het werk. Een tweede is ondergedoken uit angst voor de FBI. De laatste zocht in Afghanistan verminkten en familieleden van gedode slachtoffers op.

National Bird op IMDB

Score: 7,1 van de 10

National Bird follows the dramatic journey of three whistleblowers who are determined to break the silence around one of the most controversial current affairs issues of our time: the secret U.S. drone war. At the center of the film are three U.S. military veterans. Plagued by guilt over participating in the killing of faceless people in foreign countries, they decide to speak out publicly, despite the possible consequences. Their stories take dramatic turns, leading one of the protagonists to Afghanistan where she learns about a horrendous incident. But her journey also gives hope for peace and redemption. National Bird gives rare insight into the U.S. drone program through the eyes of veterans and survivors, connecting their stories as never seen before in a documentary. Its images haunt the audience and bring a faraway issue close to home.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals National Bird

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.