Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Natural Born Pranksters

Film, 2016, 91 minuten
Natural Born Pranksters
VitalyzdTV, Dennis Roady en Roman Atwood, de grootste grappenmakers op YouTube, zetten Hollywood op z'n kop met hun bizarre stunts.
De film Natural Born Pranksters is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Natural Born Pranksters op Moviemeter

's Werelds meest beruchte, gedurfde en buitensporige grappenmakers maken de sprong van het internet naar het witte doek en komen voor het eerst samen om de meest epische grappen uit te halen. Roman Atwood, Dennis Roady en Vitaly Zdorovetskiy tillen met de hulp van een aantal van de grootste sterren van YouTube hun onbevreesde sociale experimenten naar een hoger niveau. De ene keer laten ze gasten van een Chinees restaurant denken dat ze hond voorgeschoteld krijgen en de andere keer simuleren ze een fout gelopen bezoek aan een zonnestudio.

Natural Born Pranksters op IMDB

Score: 3,6 van de 10

YouTube's best pranksters, Roman Atwood, Vitaly Z, and Dennis Roady make the leap to the big screen.

Trailer

Acteurs in Natural Born Pranksters

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Natural Born Pranksters

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.