Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Natural Selection

Film, 2015, 101 minuten
Natural Selection
Als nieuwkomer wordt een verlegen student gepest door al zijn medestudenten. Een doet er niet aan mee, maar deze nieuwe vriend heeft duistere, aanstekelijke denkbeelden.
De film Natural Selection is uitgebracht in 2015 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Natural Selection op Moviemeter

Score: 2,44 van de 5

Tyler is jongen die wanhopig op zoek is naar richting in een wereld die hem ogenschijnlijk in de steek heeft gelaten. Op school probeert hij te overleven, maar elke dag is hij een makkelijk doelwit voor de pestende medescholieren. In zijn kwetsbaarheid zoekt hij zekerheid bij zijn vriend Indrid, iemand die het allemaal voor elkaar lijkt te hebben. Tyler is beïnvloedbaar en neemt de ideologieën van Indrid langzamerhand over.

Natural Selection op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Tyler Evans, a high school senior, is having a hard time adjusting as the new kid in class. With an absentee, alcoholic, single mother and no father in the picture, life at home isn't going so well either. Tyler makes a new friend, Indrid, who has a dark and sinister side.

Acteurs in Natural Selection

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Natural Selection

6 Years

6 Years

(2015)

Rebirth

Rebirth

(2016)

French Dirty

French Dirty

(2015)

Rainbow Time

Rainbow Time

(2016)

Divines

Divines

(2016)

Promakhos

Promakhos

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.