Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Natural Selection

Film, 2015, 101 minuten
Natural Selection
Als nieuwkomer wordt een verlegen student gepest door al zijn medestudenten. Een doet er niet aan mee, maar deze nieuwe vriend heeft duistere, aanstekelijke denkbeelden.
De film Natural Selection is uitgebracht in 2015 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Natural Selection op Moviemeter

Score: 2,44 van de 5

Tyler is jongen die wanhopig op zoek is naar richting in een wereld die hem ogenschijnlijk in de steek heeft gelaten. Op school probeert hij te overleven, maar elke dag is hij een makkelijk doelwit voor de pestende medescholieren. In zijn kwetsbaarheid zoekt hij zekerheid bij zijn vriend Indrid, iemand die het allemaal voor elkaar lijkt te hebben. Tyler is beïnvloedbaar en neemt de ideologieën van Indrid langzamerhand over.

Natural Selection op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Tyler Evans, a high school senior, is having a hard time adjusting as the new kid in class. With an absentee, alcoholic, single mother and no father in the picture, life at home isn't going so well either. Tyler makes a new friend, Indrid, who has a dark and sinister side.

Acteurs in Natural Selection

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Natural Selection

6 Years

6 Years

(2015)

Rebirth

Rebirth

(2016)

French Dirty

French Dirty

(2015)

Rainbow Time

Rainbow Time

(2016)

Divines

Divines

(2016)

Promakhos

Promakhos

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.