Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nazi Concentration Camps

Documentaire, 1945, 58 minuten
Nazi Concentration Camps
We zien schokkende beelden van naziconcentratiekampen na de bevrijding, waaronder Buchenwald en Ohrdruf. Generaal Eisenhower dwong de lokale bevolking dit te aanschouwen.
De documentaire Nazi Concentration Camps is uitgebracht in 1945 en duurt 58 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nazi Concentration Camps op Moviemeter

Score: 3,68 van de 5

Dit is de officiële documentaire, samengesteld uit meer dan 80.000 feet (25.000 meter) film, geschoten door geallieerde militaire fotografen en cameramannen in de Duitse concentratiekampen onmiddellijk na de bevrijding. Het beeldmateriaal is van kamp-naar-kamp opgenomen om een duurzaam objectief bewijs te bieden en om de verschrikkingen te tonen waarvan de bevrijders getuige waren. Soms wordt ook de nadruk gelegd op het humanitaire werk in de kampen door de geallieerden. Opmerkelijk is dat de gesproken presentatie enkel verwijst naar de nationaliteit van de slachtoffers en er geen enkele verwijzing gemaakt worden naar de vermelding of het al dan niet joden waren.

Nazi Concentration Camps op IMDB

Score: 7,9 van de 10

This film is the official documentary report compiled from over 80,000 feet of film shot by Allied military photographers in the German concentration camps immediately after liberation. The footage is a camp-by-camp record taken in order to provide lasting objective proof of the horrors the liberators witnessed. Some emphasis is also placed on the humanitarian work done in the camps by the liberators. Remarkably, the narration refers to the camp victims according to their country of origin only, and no mention of Jews is made.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Nazi Concentration Camps

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.