Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nazi Concentration Camps

Documentaire, 1945, 58 minuten
Nazi Concentration Camps
We zien schokkende beelden van naziconcentratiekampen na de bevrijding, waaronder Buchenwald en Ohrdruf. Generaal Eisenhower dwong de lokale bevolking dit te aanschouwen.
De documentaire Nazi Concentration Camps is uitgebracht in 1945 en duurt 58 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nazi Concentration Camps op Moviemeter

Score: 3,68 van de 5

Dit is de officiële documentaire, samengesteld uit meer dan 80.000 feet (25.000 meter) film, geschoten door geallieerde militaire fotografen en cameramannen in de Duitse concentratiekampen onmiddellijk na de bevrijding. Het beeldmateriaal is van kamp-naar-kamp opgenomen om een duurzaam objectief bewijs te bieden en om de verschrikkingen te tonen waarvan de bevrijders getuige waren. Soms wordt ook de nadruk gelegd op het humanitaire werk in de kampen door de geallieerden. Opmerkelijk is dat de gesproken presentatie enkel verwijst naar de nationaliteit van de slachtoffers en er geen enkele verwijzing gemaakt worden naar de vermelding of het al dan niet joden waren.

Nazi Concentration Camps op IMDB

Score: 7,9 van de 10

This film is the official documentary report compiled from over 80,000 feet of film shot by Allied military photographers in the German concentration camps immediately after liberation. The footage is a camp-by-camp record taken in order to provide lasting objective proof of the horrors the liberators witnessed. Some emphasis is also placed on the humanitarian work done in the camps by the liberators. Remarkably, the narration refers to the camp victims according to their country of origin only, and no mention of Jews is made.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Nazi Concentration Camps

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.