Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nazi Concentration Camps

Documentaire, 1945, 58 minuten
Nazi Concentration Camps
We zien schokkende beelden van naziconcentratiekampen na de bevrijding, waaronder Buchenwald en Ohrdruf. Generaal Eisenhower dwong de lokale bevolking dit te aanschouwen.
De documentaire Nazi Concentration Camps is uitgebracht in 1945 en duurt 58 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nazi Concentration Camps op Moviemeter

Score: 3,68 van de 5

Dit is de officiële documentaire, samengesteld uit meer dan 80.000 feet (25.000 meter) film, geschoten door geallieerde militaire fotografen en cameramannen in de Duitse concentratiekampen onmiddellijk na de bevrijding. Het beeldmateriaal is van kamp-naar-kamp opgenomen om een duurzaam objectief bewijs te bieden en om de verschrikkingen te tonen waarvan de bevrijders getuige waren. Soms wordt ook de nadruk gelegd op het humanitaire werk in de kampen door de geallieerden. Opmerkelijk is dat de gesproken presentatie enkel verwijst naar de nationaliteit van de slachtoffers en er geen enkele verwijzing gemaakt worden naar de vermelding of het al dan niet joden waren.

Nazi Concentration Camps op IMDB

Score: 7,9 van de 10

This film is the official documentary report compiled from over 80,000 feet of film shot by Allied military photographers in the German concentration camps immediately after liberation. The footage is a camp-by-camp record taken in order to provide lasting objective proof of the horrors the liberators witnessed. Some emphasis is also placed on the humanitarian work done in the camps by the liberators. Remarkably, the narration refers to the camp victims according to their country of origin only, and no mention of Jews is made.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Nazi Concentration Camps

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.