Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Neal Brennan: 3 Mics

Film, 2017, 65 minuten
Neal Brennan: 3 Mics
Deze special van stand-upcomedian Neal Brennan, een van de makers van Chappelle's Show, biedt gevatte oneliners en onthullende bekentenissen in een intieme setting.
De film Neal Brennan: 3 Mics is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 65 minuten. Neal Brennan werd genomineerd voor drie Emmy's voor Chappelle's Show: als schrijver, regisseur en producent. Geschikt voor alle leeftijden. Neal Brennan: 3 Mics is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel, Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Neal Brennan: 3 Mics op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Neal Brennan is taking multitasking to a whole new level in his new Netflix special, 3 Mics, which features the comedian switching between three different microphones symbolizing three different styles of comedy.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Neal Brennan: 3 Mics

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.