Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes

Documentaire, 2019, 94 minuten
Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes
In deze documentaire kampt de Franse rapper Nekfeu met creatieve druk en persoonlijke angsten en gaat op een wereldwijde zoektocht naar muzikale inspiratie.
De documentaire Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes is uitgebracht in 2019 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Dolly Parton: Here I Am
Dolly Parton neemt de kijker mee op een ontroerende, muzikale reis in deze documentaire over mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben vormgegeven.
El Pepe, una vida suprema
In deze persoonlijke documentaire praat de voormalige president van Uruguay, José 'Pepe' Mujica, over dingen die hij in de gevangenis leerde, zijn idealen en de toekomst.
Como caído del cielo
Om in de hemel te komen wordt een legendarische Mexicaanse zanger in het lichaam van een imitator teruggestuurd naar aarde om zijn gedrag jegens vrouwen te verbeteren.
Soundtrack
Liefde, verlies en geluk vallen samen in dit muzikale drama over twee struggelende kunstenaars die het leven in Los Angeles zo luid mogelijk leven.