Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nessuno mi può giudicare

Film, 2011, 93 minuten
Nessuno mi può giudicare
Als een rijke vrouw plotseling weduwe wordt en berooid achterblijft, probeert ze haar zoon bij zich te houden door het oudste beroep ter wereld uit te oefenen.
De film Nessuno mi può giudicare is uitgebracht in 2011 en duurt 93 minuten. Paola Cortellesi won de David di Donatello-award voor Beste actrice voor haar rol in deze smeuïge romantische comedy. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nessuno mi può giudicare op IMDB

Score: 6 van de 10

Alice lives in a beautiful villa. She has a husband who makes a lot of money, a nine-year-old son and three servants who happen to be immigrants. She is superficial, haughty and racist. But...

Acteurs in Nessuno mi può giudicare

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Nessuno mi può giudicare

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Valachi Papers
Deze onthullende film over de maffia moest buiten Italië worden geschoten na diverse onverklaarbare 'ongelukken'. Naar Peter Maas' verslag van Joseph Valachi's bekentenissen.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.