Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nessuno mi può giudicare

Film, 2011, 93 minuten
Nessuno mi può giudicare
Als een rijke vrouw plotseling weduwe wordt en berooid achterblijft, probeert ze haar zoon bij zich te houden door het oudste beroep ter wereld uit te oefenen.
De film Nessuno mi può giudicare is uitgebracht in 2011 en duurt 93 minuten. Paola Cortellesi won de David di Donatello-award voor Beste actrice voor haar rol in deze smeuïge romantische comedy. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nessuno mi può giudicare op IMDB

Score: 6 van de 10

Alice lives in a beautiful villa. She has a husband who makes a lot of money, a nine-year-old son and three servants who happen to be immigrants. She is superficial, haughty and racist. But...

Acteurs in Nessuno mi può giudicare

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Nessuno mi può giudicare

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Nuovo Olimpo
In het Rome van de jaren 70 mondt een toevallige ontmoeting tussen Enea en Pietro in een bioscoop uit in een onvergetelijke romance - totdat het lot hen uit elkaar trekt.
Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
The King Who Never Was
Deze docureeks belicht de moord op een Duitse tiener in 1978 aan de hand van de verhalen van zijn zus en de koninklijke familie die bij de zaak betrokken was.
Questo mondo non mi renderà cattivo
Als een oude vriend terugkeert naar de buurt waar hij opgroeide, wil Zerocalcare hem helpen zijn plaats in de wereld terug te vinden. Maar maakt hij wel de juiste keuze?
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?