Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Netflix Presents: The Characters

Tv-serie, 2016
Netflix Presents: The Characters
We vroegen acht veelbelovende comedians wat hun allergekste sketch en improvisatie-act is. Dat resulteerde in een nieuwe en unieke comedyserie.
De tv-serie Netflix Presents: The Characters is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Netflix Presents: The Characters is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Netflix Presents: The Characters op IMDB

Score: 5,2 van de 10

The Characters is a TV series starring John T. Reynolds, Kate Berlant, and John Early. No rules. No expectations. A half hour to make their mark. Eight different comedians each get an episode to show their skills in comedy.

Acteurs in Netflix Presents: The Characters

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Netflix Presents: The Characters

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Owning Manhattan
Vastgoedmagnaat Ryan Serhant leidt een van de grootste bedrijven in New York en vraagt het uiterste van zijn personeel bij de verkoop van de duurste panden.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.