Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Netflix Presents: The Characters

Tv-serie, 2016
Netflix Presents: The Characters
We vroegen acht veelbelovende comedians wat hun allergekste sketch en improvisatie-act is. Dat resulteerde in een nieuwe en unieke comedyserie.
De tv-serie Netflix Presents: The Characters is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Netflix Presents: The Characters is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Netflix Presents: The Characters op IMDB

Score: 5,2 van de 10

The Characters is a TV series starring John T. Reynolds, Kate Berlant, and John Early. No rules. No expectations. A half hour to make their mark. Eight different comedians each get an episode to show their skills in comedy.

Acteurs in Netflix Presents: The Characters

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Netflix Presents: The Characters

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?
Big Tree City
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.
Uncoupled
Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.