Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

New Girl

Tv-serie, 2017, 3.174.268 beoordelingen
New Girl
Jessica, die nog steeds herstellende is van een stukgelopen relatie, trekt in bij drie jongens die haar inzicht geven in hoe de wereld in elkaar steekt.
De tv-serie New Girl is uitgebracht in 2017. Alles went behalve een vent: Zooey Deschanel en haar drie mannelijke huisgenoten laten hun versie hiervan zien. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Grappig, Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

New Girl op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

De problemen van derdejaarsstudent Chris Lyons worden behoorlijk groot wanneer hij, als sportverslaggever van zijn college, een krakend stuk schrijft over zijn medestudentes in het basketbalteam. Als hij dan ook nog, hoewel per ongeluk, hun wedstrijdmascotte - de bulldog Bomber - doodt, wordt hij de prooi van de wraakzuchtige speelsters. Ze dwingen Chris als vrouw mee te doen aan atletiekwedstrijden en pas als niemand hem als "new girl" zal herkennen zullen ze verder geen stappen tegen hem ondernemen.

New Girl op IMDB

Score: 8 van de 10

After a bad break-up, Jess, an offbeat young woman, moves into an apartment loft with three single men. Although they find her behavior very unusual, the men support her - most of the time.

Acteurs in New Girl

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals New Girl

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Scream
In deze nieuwe sequel-serie van de klassieke horrorfranchise, leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo's uit het verleden.
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.