Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

New Gods: Nezha Reborn

Film, 2021, 118 minuten
New Gods: Nezha Reborn
Nezha leeft als een doodgewone koerier en fan van motorracen, maar als hij oude rivalen tegenkomt, moet hij zijn krachten herontdekken en zijn dierbaren beschermen.
De film New Gods: Nezha Reborn is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 118 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in New Gods: Nezha Reborn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Mandarijn (Putonghua) [Origineel];Chinees - Audiobeschrijving
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals New Gods: Nezha Reborn

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Troll
Als een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol wekt, wordt er een dappere paleontoloog aangesteld om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht.