Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

New Gods: Nezha Reborn

Film, 2021, 118 minuten
New Gods: Nezha Reborn
Nezha leeft als een doodgewone koerier en fan van motorracen, maar als hij oude rivalen tegenkomt, moet hij zijn krachten herontdekken en zijn dierbaren beschermen.
De film New Gods: Nezha Reborn is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 118 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in New Gods: Nezha Reborn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Mandarijn (Putonghua) [Origineel];Chinees - Audiobeschrijving
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals New Gods: Nezha Reborn

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.