Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nicky Deuce

Film, 2013, 67 minuten
Nicky Deuce
Tiener Nicholas Borelli krijgt de verrassing van zijn (saaie) leven als hij de zomer doorbrengt met een aantal hele rare familieleden uit Brooklyn.
De film Nicky Deuce is uitgebracht in 2013 en duurt 67 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nicky Deuce op IMDB

Score: 5,9 van de 10

When sheltered suburbanite Nicholas Borelli II is sent to stay with his tough Uncle Frankie in Brooklyn for the summer, he gets an urban makeover and becomes Nicky Deuce.

Acteurs in Nicky Deuce

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.