Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nicky Deuce

Film, 2013, 67 minuten
Nicky Deuce
Tiener Nicholas Borelli krijgt de verrassing van zijn (saaie) leven als hij de zomer doorbrengt met een aantal hele rare familieleden uit Brooklyn.
De film Nicky Deuce is uitgebracht in 2013 en duurt 67 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nicky Deuce op IMDB

Score: 5,9 van de 10

When sheltered suburbanite Nicholas Borelli II is sent to stay with his tough Uncle Frankie in Brooklyn for the summer, he gets an urban makeover and becomes Nicky Deuce.

Acteurs in Nicky Deuce

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Nicky Deuce

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bikram: Yogi, Guru, Predator
Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van 'hot yoga', terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
Who Killed Little Gregory
Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.
Mortel
Twee middelbare scholieren met superkrachten sluiten een deal met een bovennatuurlijk wezen. Nu gaan ze samenwerken om een moord op te lossen.
Lorena, la de pies ligeros
Lorena Ramírez, lid van Mexico's Rarámuri-gemeenschap, leidt een landelijk leven. Behalve wanneer ze haar sandalen aantrekt voor een wedstrijd als ultramarathonloopster.
Zeit der Geheimnisse
Een kerstreünie wordt een ingang naar het verleden. Deze driedelige serie onderzoekt de intieme complicaties van een familiegeschiedenis.