Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nicky Jam: El Ganador

Tv-serie, 2018
Nicky Jam: El Ganador
In dit gedramatiseerde levensverhaal van reggaetonartiest Nicky Jam zien we hoe hij worstelt met zijn drugsverslaving en internationale successen boekt.
De tv-serie Nicky Jam: El Ganador is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Nicky Jam speelt zichzelf als volwassene, met mede-reggaetonartiesten J Balvin, De La Ghetto en Karol G in gastrollen. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nicky Jam: El Ganador op IMDB

Score: 8 van de 10

A look at the life and career of the Latin music superstar, Nicky Jam.

Trailer

Acteurs in Nicky Jam: El Ganador

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Nicky Jam: El Ganador

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.