Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

6 nieuwe Netflix films en series (week 3 - 2022)

Een overzicht van alle nieuwe Netflix films, series en documentaires die in week 3 van 2022 zijn toegevoegd aan het alsmaar groeiende Netflix aanbod. Ook nieuwe Netflix originals vind je terug in dit overzicht. Daarnaast zie je per nieuwe film of serie of het beschikbaar is in HD kwaliteit of het nog veel betere Ultra HD / 4K kwaliteit.

Films voor het hele gezin
2021
-
HD;5:1
Realityseries
2022
-
HD;4K;HDR;5:1
Drama's
2022
-
HD;4K;5:1
Thrillerfilms
2022
2.4 / 5
HD;4K;5:1
Actiefilms
2017
3.8 / 5
HD;5:1
Actiefilms
2018
3.8 / 5
5:1

Datum: 14 januari 2022 07:23  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Three Songs for Benazir
Een pasgetrouwde Afghaan die in een ontheemdenkamp woont, worstelt met zijn gezinsverantwoordelijkheden en zijn droom om zich bij het nationale leger aan te sluiten.
Singles
Een vrouw laat haar man in de steek, die zich verschanst in een residentie voor vrijgezellen. Hij klikt met zijn buurvrouw, een fotografe met een gebroken hart.
Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Little Soldier
Een speelgoedacrobaat wordt verliefd op een ballerinapop. Maar wanneer hij in de oorlog moet gaan vechten, verschijnt een jaloers duiveltje-uit-een-doosje op het toneel.