Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7 nieuwe Netflix films en series (week 22 - 2023)

Een overzicht van alle nieuwe Netflix films, series en documentaires die in week 22 van 2023 zijn toegevoegd aan het alsmaar groeiende Netflix aanbod. Ook nieuwe Netflix originals vind je terug in dit overzicht. Daarnaast zie je per nieuwe film of serie of het beschikbaar is in HD kwaliteit of het nog veel betere Ultra HD / 4K kwaliteit.

Muziek
2023
-
HD;4K;HDR;5:1
Dramafilms
2023
-
HD;4K;HDR;VISION;5:1;ATMOS
Dramaseries
2023
-
HD;4K;HDR;VISION;5:1;ATMOS
Realityseries
2023
-
HD;5:1
Dramafilms
2022
-
HD;4K;5:1
Horrorfilms
2023
-
HD;4K;VISION;5:1;ATMOS
Dramaseries
2023
-
HD;4K;HDR;5:1

Datum: 2 juni 2023 08:24  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.