Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7 nieuwe Netflix films en series (week 22 - 2023)

Een overzicht van alle nieuwe Netflix films, series en documentaires die in week 22 van 2023 zijn toegevoegd aan het alsmaar groeiende Netflix aanbod. Ook nieuwe Netflix originals vind je terug in dit overzicht. Daarnaast zie je per nieuwe film of serie of het beschikbaar is in HD kwaliteit of het nog veel betere Ultra HD / 4K kwaliteit.

Muziek
2023
-
HD;4K;HDR;5:1
Dramafilms
2023
-
HD;4K;HDR;VISION;5:1;ATMOS
Dramaseries
2023
-
HD;4K;HDR;VISION;5:1;ATMOS
Realityseries
2023
-
HD;5:1
Dramafilms
2022
-
HD;4K;5:1
Horrorfilms
2023
-
HD;4K;VISION;5:1;ATMOS
Dramaseries
2023
-
HD;4K;HDR;5:1

Datum: 2 juni 2023 08:24  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.