Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hoe Netflix de documentaire verandert

Zoals Netflix ons leert op een andere manier naar tv-series te kijken (langer achter elkaar en intensiever), zo veranderen de documentaireseries van de betaalzender ook ons idee van wat een documentaire is, of zou moeten zijn. De grootste successen van non ...
Datum: 11 april 2018 21:11  |  Lees verder op NRC

Meer Netflix nieuws

Netflix start radiozender in de VS
19 juli 2018 | Emerce
'Netflix juist nu koopkans'
18 juli 2018 | Belegger

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lucha. Jugando con lo imposible
Hockeyster Luciana Aymar, beter bekend als 'Lucha', deelt haar tumultueuze en triomfantelijke verhaal over hoe ze de beste ter wereld is geworden.
Fun Size
Als de pittige tiener Wren haar vreemde broertje kwijtraakt tijdens Halloween, gaat ze samen met haar beste vrienden op pad om hem te vinden tijdens een doldwaze nacht.
Arctic Predator
Wanneer onderzoekers een alien ontdekken die al meer dan 200 jaar onder het ijs ligt, gaat het wezen naar het vasteland om alle energie uit de aarde te roven.
Lockup: Extended Stay
Deze documentairereeks biedt een kijk in het dagelijkse leven van gevangenen en bewakers in verschillende Amerikaanse gevangenissen.
Temporada de Caza
Vijandigheid maakt plaats voor liefde en vergeving wanneer een boze tiener in de wildernis van Patagonië wordt herenigd met zijn van hem vervreemde biologische vader.