Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Netflix, de PlayStation en oefeningen doen: het leven van de geblesseerde Willem II-doelman

TILBURG - Enkele weken geleden scheurde Mattijs Branderhorst een pees van de quadriceps, die over de heup loopt, gedeeltelijk af. Na een operatie wacht een periode van revalideren. Nu heeft de doelman van Willem II dag en nacht een brace aan en moet hij ...
Datum: 9 april 2018 13:29  |  Lees verder op Omroep Brabant

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mo Amer: The Vagabond
De Arabisch-Amerikaanse comedian Mo Amer vertelt over zijn leven als vluchteling, van zijn reis onder de naam Mohammed tot de lange weg naar het staatsburgerschap.
22 July
Een jonge overlevende, rouwende families en heel Noorwegen roepen om gerechtigheid en proberen de vreselijke terroristische aanslag te verwerken. Gebaseerd op feiten.
A Street Cat Named Bob
Wanneer een voormalige drugsverslaafde een rode zwerfkat adopteert en hem in zijn straatact opneemt, verandert dit zijn leven en zijn carrière.
The Next Karate Kid
Wanneer de 17-jarige Julie Pierce genadeloos wordt gepest door een groep neofascistische klasgenoten, vraagt ze de karatemeester Miyagi om hulp.
Goat
Een student pakt zijn normale leven weer op nadat hij is mishandeld. Hij gaat bij de studentenvereniging van zijn broer, maar de ontgroening maakt het alleen maar erger.