Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Netflix-serie 'A Man in Full' onder vuur vanwege hele expliciete scène, Mysteryserie 'Bodkin' knalt Netflix-kijkcijferlijsten binnen | MovieMeter Recap

In deze MovieMeter Recap nemen we je in vogelvlucht mee langs het meest gelezen nieuws uit de wereld van films en series van vandaag.
Datum: 13 mei 2024 14:45  |  Lees verder op Moviemeter NL on MSN

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma de eenhoorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Power
Duik in de onbekende geschiedenis van de Amerikaanse politie in deze intrigerende documentaire die de vraag stelt: wie is machtiger, het volk of de politie?
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
Een datingsite voor buitenechtelijke affaires wordt gehackt en de persoonlijke gegevens van miljoenen gebruikers komen op straat te liggen. Met desastreuze gevolgen.