Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Razer Phone ondersteunt nu Dolby Digital Plus 5.1 en HDR voor beste mobiele Netflix-ervaring

Afgelopen november presenteerde Razer zijn eerste smartphone. De Razer Phone bleek vooral gericht te zijn op mobiel entertainment. Om die reden heeft het 5,7-inch toestel een verversingssnelheid van 120Hz en een Qualcomm Snapdragon 835-processor.
Datum: 10 januari 2018 12:39  |  Lees verder op techzine.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Simon
Konijn Simon heeft een levendige fantasie. Hij wil altijd plezier maken maar tegelijkertijd wil hij ook leren goed communiceren en leren verantwoordelijk zijn.
Steven Universe
Een groep magische beschermers, de Edelstenen, leert een jongen die half mens, half Edelsteen is, zijn speciale krachten te gebruiken om de mensheid te beschermen.
After the Raves
De succesvolle dj Tommie Sunshine vertelt unieke, inspirerende verhalen uit de controversiële wereld van de elektronische dancemuziek (EDM).
The Art Of...
Van kaas maken en ma­quil­la­ge tot bierbrouwen en boten ontwerpen, deze maestro's zoeken de grenzen van hun ambacht op en brengen passie tot leven in hun kunst.
La hora final
In dit meeslepende, waargebeurde verhaal gaan twee Peruaanse rechercheurs undercover om de ongrijpbare leider van de guerrillabeweging Sendero Luminoso te arresteren.