Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Recensie: Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie [Netflix] - Ongecompliceerd jeugdsentiment zonder uitschieters, al schuilt hierin juist de kracht.

Lobo, Rebecca May, Andy Suriano, Ant Ward | Cast: Ben Schwartz (Leo), Omar Benson Miller (Raph), Brandon Mychael Smith (Mikey), Josh Brener (Donnie), Eric Bauza (Splinter), Haley Joel Osment (Casey Jo ...
Datum: 9 augustus 2022 15:02  |  Lees verder op MSN

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Vasco Rossi: Il supervissuto
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Carga Máxima
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Znachor
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.