Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 10 best bekeken Netflix films en series augustus 2019

Een overzicht van de top 10 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.nl.

1
Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een 15-jarige uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard.
2
De briljante Franse rechercheur Julien Baptiste keert terug van pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.
3
Een talentvolle ingenieur ontvlucht zijn sobere roots en vindt rijkdom en succes onder de Kopenhaagse elite. Maar de trots die hem drijft, dreigt hem ten val te brengen.
4
De verkenning van de band die bestaat tussen consumentendruk voor low-cost high fashion en het magere bestaan van sweatshop-werknemers die deze goederen produceren.
5
Een man uit Arizona is op de vlucht voor de politie en raakt in Mexico diep verwikkeld in de drugshandel met behulp van moderne technologie.
6
Een slimme advocaat heeft zijn leven verwoest door drank en roekeloosheid, maar vindt een nieuw doel: het onderzoek naar de schijnbare zelfmoord van een tiener.
7
Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten.
8
In deze moderne variant op het klassieke verhaal lost de legendarische speurder Sherlock Holmes de moeilijkste zaken van de NYPD op met de hulp van Dr. Joan Watson.
9
Dit komische drama uit Denemarken gaat over de onafhankelijke, openharige docente Rita, die wordt aanbeden door haar leerlingen, maar niet zo populair is bij volwassenen.
10
Een meisje en een jongen van vijf worden beste vrienden op school als ze erachter komen dat ze allebei een knuffel hebben die kan praten.

Datum: 6 september 2019 12:03  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hedefim Sensin
Een onfortuinlijke gehaktbalverkoper raakt door zijn geklets in de problemen en ontvlucht Istanbul om op een schitterend eiland een nieuw leven te beginnen.
Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Monarca
Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.
Top Boy
Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
Marianne
Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.