Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 13 best bekeken Netflix Original films en series augustus 2019

Een overzicht van de top 13 best bekeken Netflix Original films, Netflix Original series en Netflix Original documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.nl.

1
Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een 15-jarige uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard.
2
De briljante Franse rechercheur Julien Baptiste keert terug van pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.
3
Een man uit Arizona is op de vlucht voor de politie en raakt in Mexico diep verwikkeld in de drugshandel met behulp van moderne technologie.
4
Een slimme advocaat heeft zijn leven verwoest door drank en roekeloosheid, maar vindt een nieuw doel: het onderzoek naar de schijnbare zelfmoord van een tiener.
5
Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten.
6
Dit komische drama uit Denemarken gaat over de onafhankelijke, openharige docente Rita, die wordt aanbeden door haar leerlingen, maar niet zo populair is bij volwassenen.
7
Een ex-marinier laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis om te infiltreren in een bende die de tienerdochter van een Amerikaanse rechter zou hebben ontvoerd.
8
Door hun trauma trekken honderden vluchtelingenkinderen zich terug uit de onzekerheid van hun leven naar een comateuze toestand, het zogenaamde 'terugtredingssyndroom'.
9
Het leven van vijf tieners uit Harlem wordt een nachtmerrie als ze vals worden beschuldigd van een bruut misdrijf in Central Park. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
10
Een ervaren inspecteur moet zijn eigen vooroordelen en verleden onder ogen zien als hij samen met een veelbelovend groentje een reeks moorden in Rome onderzoekt.
11
Drie rijke vrouwen - waaronder een moeder en haar dochter - vallen voor een verleidelijke man in de koffiedriehoek van Colombia.
12
In 1943 worstelt het personeel van het Charité-ziekenhuis in Berlijn met de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en het eugenetische beleid van de nazi's.
13
Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. Gemaakt door Guillermo del Toro.

Datum: 6 september 2019 12:03  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hedefim Sensin
Een onfortuinlijke gehaktbalverkoper raakt door zijn geklets in de problemen en ontvlucht Istanbul om op een schitterend eiland een nieuw leven te beginnen.
Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Monarca
Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.
Top Boy
Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
Marianne
Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.