Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yes!! Spotify en Netflix vanaf nu onbeperkt in de EU

Netflixen op reis; we hebben er de laatste weken een aantal items over geplaatst. Maar dit is verreweg het beste nieuws: streamingdiensten als Netflix, maar ook bijvoorbeeld Spotify, zijn vanaf nu ONBEPERKT te gebruiken in heel de EU! De opheffing van de ...
Datum: 12 april 2018 04:34  |  Lees verder op columbusmagazine.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

While We're Young
Een documentairemaker die worstelt met een gebrek aan creativiteit ontmoet een sprankelend jong hipsterstel dat aanvankelijk nieuwe energie in zijn leven en werk brengt.
Every Day
Deze film is een bewerking van een bestseller en volgt een tiener die verliefd wordt op een dolende ziel die elke dag in een ander lichaam wakker wordt.
The Boy
Een nanny wordt door een echtpaar aangenomen om op hun zoon te passen. Tot haar verbijstering blijkt de jongen een pop te zijn die de ouders als een echt kind behandelen.
Spangas In Actie
Als hun universiteit de deuren moet sluiten, bezetten studenten het gebouw. Ze weigeren te vertrekken, maar interne conflicten ondermijnen al snel hun protest.
Eva
Eva
Een oplichter die doet alsof hij toneelschrijver is, moet een vervolg schrijven op zijn veelgeprezen, maar gejatte toneelstuk. Hij zoekt inspiratie bij een prostituee.