Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nightmare Tenants, Slum Landlords

Tv-serie, 2016
Nightmare Tenants, Slum Landlords
De aanhoudende huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk heeft geleid tot een toenemend aantal conflicten tussen ontevreden huisbazen en boze huurders.
De tv-serie Nightmare Tenants, Slum Landlords is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Nightmare Tenants, Slum Landlords

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.