Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nila

Film, 2016, 94 minuten
Nila
Een taxichauffeur komt zijn jeugdliefde tegen en probeert oude gevoelens weer tot leven te wekken. Maar hij ontdekt dat rijpe liefde ingewikkelder is dan hij dacht.
De film Nila is uitgebracht in 2016 en duurt 94 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nila op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Op een regenachtige nacht komt een taxichauffeur zijn jeugdliefde tegen. Hij probeert oude gevoelens weer tot leven te wekken. Maar hij ontdekt dat rijpe liefde ingewikkelder is dan hij dacht. Uiteindelijk realiseren ze beiden dat hun verlangen meer dingen die speciaal zijn tussen hen kan kapot maken. Zullen ze naar de rede luisteren of naar hun hart...

Nila op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A young man meets his childhood love one rainy night in the city of dreams. When they both realise that the desire for more can ruin what is special between them do they listen to their head or their heart?

Acteurs in Nila

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Tamil
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Tamil

Meer zoals Nila

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.