Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nila

Film, 2016, 94 minuten
Nila
Een taxichauffeur komt zijn jeugdliefde tegen en probeert oude gevoelens weer tot leven te wekken. Maar hij ontdekt dat rijpe liefde ingewikkelder is dan hij dacht.
De film Nila is uitgebracht in 2016 en duurt 94 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nila op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Op een regenachtige nacht komt een taxichauffeur zijn jeugdliefde tegen. Hij probeert oude gevoelens weer tot leven te wekken. Maar hij ontdekt dat rijpe liefde ingewikkelder is dan hij dacht. Uiteindelijk realiseren ze beiden dat hun verlangen meer dingen die speciaal zijn tussen hen kan kapot maken. Zullen ze naar de rede luisteren of naar hun hart...

Nila op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A young man meets his childhood love one rainy night in the city of dreams. When they both realise that the desire for more can ruin what is special between them do they listen to their head or their heart?

Acteurs in Nila

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Tamil
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Tamil

Meer zoals Nila

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Znachor
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
How To Deal With a Heartbreak
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.