Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

No Country for Old Men

Film, 2007, 122 minuten, 6.577.712 beoordelingen
No Country for Old Men
Een nietsvermoedende jager, een doorgewinterde sheriff en een bloeddorstige huurmoordenaar worden door een misgelopen drugsdeal en een tas vol geld samengebracht.
De film No Country for Old Men is uitgebracht in 2007 en duurt 122 minuten. Deze film van de gebroeders Coen kreeg Oscars voor Beste film, regie, scenario en acteur in een bijrol (Javier Bardem). Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

No Country for Old Men op Moviemeter

Llewelyn Moss (Josh Brolin) stuit tijdens het jagen vlakbij de Rio Grande op enkele lijken, heroïne en een koffer met meer dan 2 miljoen dollar, de uitkomst van een mislukte drugsdeal. Moss besluit om de koffer met geld mee te nemen. Binnen no-time zit huurmoordenaar Anton Chigurh (Javier Bardem) hem op de hielen om de koffer te retourneren aan de rechtmatige eigenaar en laat daarbij een spoor van lijken na. Ze worden op de voet gevolgd door sheriff Ed Tom Bell (Tommy Lee Jones) die het allemaal probeert te bevatten.

No Country for Old Men op IMDB

Score: 8 van de 10

Violence and mayhem ensue after a hunter stumbles upon a drug deal gone wrong and more than two million dollars in cash near the Rio Grande.

Acteurs in No Country for Old Men

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals No Country for Old Men

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.