Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

No One Gets Out Alive

Film, 2021, 87 minuten
No One Gets Out Alive
Wanhopig en zonder papieren neemt een vrouw uit Mexico haar intrek in een vervallen pension in Cleveland. Dan beginnen de angstaanjagende kreten en griezelige visioenen.
De film No One Gets Out Alive is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 87 minuten. Infamy'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. No One Gets Out Alive is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in No One Gets Out Alive

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals No One Gets Out Alive

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Basic Instinct 2
Een schrijfster die verdacht wordt van de moord op haar minnaar in Londen, speelt een verleidelijk spelletje met haar psychiater terwijl de mensen om hem heen beginnen te sterven.
The American
Nadat hij naar Italië is gestuurd, wacht moordenaar Jack op een nieuwe klus. Hij leidt er een dubbelleven dat zijn veiligheid weleens in gevaar zou kunnen brengen.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.