Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2

Film, 2021, 97 minuten
Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2
Als er iets gruwelijks gebeurt met de enige overlevende van een bloedbad, moet een jonge agent zijn angsten overwinnen om verdere moordpartijen tegen te gaan.
De film Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Pools - Audiobeschrijving;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
Carry On Screaming
De duivelse dr. Watt, zijn zwoele vampierzus Valeria en enge handlanger Oddbod veranderen jonge vrouwen in levenloze paspoppen. De onbeholpen inspecteur Bung begrijpt er niets van.
Burn, Witch, Burn
Een professor die boos is omdat zijn vrouw zijn carrière met hekserij vooruit wil helpen, laat per ongeluk kwaadaardige krachten vrij als hij haar occulte materialen vernietigt.
Get Out
Chris is bang om de ouders van zijn vriendin Rose te ontmoeten. Zijn zenuwen blijken terecht als de ontmoeting van ongemakkelijk tot angstaanjagend wordt.
Love Never Lies: Poland
In deze realityserie testen zes koppels hun vertrouwen in elkaar via een leugendetector met oogscan. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.