Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nobody Speak: Trials of the Free Press

Documentaire, 2017, 95 minuten
Nobody Speak: Trials of the Free Press
Hulk Hogans rechtszaak tegen Gawker Media werpt een licht op rijke, machtige figuren die persvrijheid ondermijnen om critici het zwijgen op te leggen.
De documentaire Nobody Speak: Trials of the Free Press is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 95 minuten. Deze documentaire van Brian Knappenberger werd genomineerd voor de juryprijs op het Sundance Film Festival van 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Nobody Speak: Trials of the Free Press is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nobody Speak: Trials of the Free Press op Moviemeter

Score: 2,79 van de 5

Wanneer Gawker Media een sekstape online plaatst met de voormalige professionele worstelaar Hulk Hogan, spant deze laatste een rechtszaak aan tegen de roddelsite. Deze rechtszaak verandert in een onderzoek naar hoe de rijken persvrijheid kunnen dwarsbomen om hun critici het zwijgen op te leggen. Hogan wint de zaak en Gawker Media en zijn oprichter Nick Denton gaan failliet. Daarnaast wordt een controversiële winnaar achter de schermen in de kijker gesteld: Silicon Valley durfkapitalist Peter Thiel.

Nobody Speak: Trials of the Free Press op IMDB

Score: 6,5 van de 10

The trial between Hulk Hogan and Gawker Media pitted privacy rights against freedom of the press, and raised important questions about how big money can silence media. This film is an examination of the perils and duties of the free press in an age of inequality.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Nobody Speak: Trials of the Free Press

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.