Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Noddy, de detective

Tv-serie, 2016
Noddy, de detective
Noddy, de detective van Speelgoedland, lost mysteries op en zoekt verdwenen voorwerpen met zijn vrienden: een panda, een superheld, een dinosaurus en een robot.
De tv-serie Noddy, de detective is uitgebracht in 2016. Enid Blyton bedacht in 1949 Noddy en zijn wereld Speelgoedland, die nog steeds populair zijn bij Britse gezinnen. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Noddy, de detective op IMDB

Score: 7 van de 10

Noddy turns detective. Accompanied by his dog Bumpy and car Revs, Noddy travels to the four corners of Toyland to investigate mysteries. Big Ears and Clockwork Mouse appear alongside new toys Deltoid, Smartysaurus and Pat-Pat the Panda.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Nederlands;Arabisch
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Noddy, de detective

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.