Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Noise

Film, 2023, 90 minuten
Noise
Een man verhuist met zijn gezin naar de plek waar hij is opgegroeid. Als hij een oud ongeval onderzoekt waarbij zijn vader betrokken was, komen duistere familiegeheimen boven.
De film Noise is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 90 minuten. Psychologische thriller met Ward Kerremans ('Grond'), Sallie Harmsen ('Moloch') en Johan Leysen ('The American'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Noise is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Noise

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Nederlands (België) - Audiodescriptie;Ne
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands (België)

Meer zoals Noise

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
Don't Let Go
Als rechercheur Jack Radcliff een telefoontje krijgt van zijn overleden nichtje, leidt dit tot een race tegen de klok om te voorkomen dat ze wordt vermoord.