Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Norbit

Film, 2007, 102 minuten, 967.549 beoordelingen
Norbit
Nadat hij is geforceerd een arrogante vrouw te huwen, ontmoet de zachtaardige Norbit het meisje van zijn dromen in deze gekke romantische comedy.
De film Norbit is uitgebracht in 2007 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Romantisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Norbit op Moviemeter

Norbit heeft het nooit makkelijk gehad. Als kind werd hij achtergelaten op de stoep van een Chinees restaurant en werd opgevoed door Mr. Wong. Het wordt op latere leeftijd alleen maar erger als hij ook nog een gedwongen huwelijk moet aangaan. Op het moment dat Norbit het allemaal niet meer ziet zitten keert echter zijn jeugdliefde Kate terug in de stad.

Norbit op IMDB

Score: 4 van de 10

A mild-mannered guy who is engaged to a monstrous woman meets the woman of his dreams, and schemes to find a way to be with her.

Acteurs in Norbit

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Norbit

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.