Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Norm Macdonald Has a Show

Tv-serie, 2018
Norm Macdonald Has a Show
Comedian Norm Macdonald ontvangt zijn beroemde vrienden voor spontane gesprekken die over grappige en serieuze onderwerpen gaan en vaak een onverwachte wending krijgen.
De tv-serie Norm Macdonald Has a Show is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Offbeat, Geschift, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Norm Macdonald Has a Show op IMDB

Score: 8,9 van de 10

Based on his podcast, comedian and former Saturday Night Live (1975) alumni Norm Macdonald and his sidekick Adam Egret sit down and chat with celebrity guests about their life, career and views in a somewhat unconventional and often irreverent way.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Norm Macdonald Has a Show

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.