Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Norm Macdonald Has a Show

Tv-serie, 2018
Norm Macdonald Has a Show
Comedian Norm Macdonald ontvangt zijn beroemde vrienden voor spontane gesprekken die over grappige en serieuze onderwerpen gaan en vaak een onverwachte wending krijgen.
De tv-serie Norm Macdonald Has a Show is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Offbeat, Geschift, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Norm Macdonald Has a Show op IMDB

Score: 8,9 van de 10

Based on his podcast, comedian and former Saturday Night Live (1975) alumni Norm Macdonald and his sidekick Adam Egret sit down and chat with celebrity guests about their life, career and views in a somewhat unconventional and often irreverent way.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Norm Macdonald Has a Show

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.