Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Norm Macdonald: Hitler's Dog, Gossip & Trickery

Film, 2017, 61 minuten
Norm Macdonald: Hitler's Dog, Gossip & Trickery
In deze nieuwe stand-upspecial pakt Norm Macdonald uit met zijn spitsvondige, droge beschouwingen vanuit een ouder, en misschien zelfs wijzer, perspectief.
De film Norm Macdonald: Hitler's Dog, Gossip & Trickery is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 61 minuten. Macdonald kreeg bekendheid in de jaren 90 als presentator van de Weekend Update van Saturday Night Live. Geschikt voor alle leeftijden. Norm Macdonald: Hitler's Dog, Gossip & Trickery is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Norm Macdonald: Hitler's Dog, Gossip & Trickery op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Norm Macdonald: Hitler's Dog, Gossip & Trickery is a TV special starring Norm MacDonald. In this new stand-up special, Norm Macdonald delivers sly, deadpan observations from an older -- and perhaps even wiser -- point of view.

Acteurs in Norm Macdonald: Hitler's Dog, Gossip & Trickery

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Norm Macdonald: Hitler's Dog, Gossip & Trickery

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.