Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Northern Rescue

Tv-serie, 2019
Northern Rescue
Na de plotselinge dood van zijn vrouw verhuist John West, commandant bij de reddingsbrigade, met zijn drie kinderen naar de plaats waar hij opgroeide, Turtle Island Bay.
De tv-serie Northern Rescue is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. William Baldwin (Flatliners) en Kathleen Robertson (Beverly Hills, 90210) zijn de hoofdrolspelers in Northern Rescue. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Northern Rescue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Northern Rescue op IMDB

Score: 6,7 van de 10

The family drama 'Northern Rescue', stars William Baldwin and Kathleen Robertson. After the death of his wife, Sarah, John West (Baldwin), packs up his three children and moves from their ...

Acteurs in Northern Rescue

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels

Meer zoals Northern Rescue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Claus Family 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?