Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Northern Rescue

Tv-serie, 2019
Northern Rescue
Na de plotselinge dood van zijn vrouw verhuist John West, commandant bij de reddingsbrigade, met zijn drie kinderen naar de plaats waar hij opgroeide, Turtle Island Bay.
De tv-serie Northern Rescue is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. William Baldwin (Flatliners) en Kathleen Robertson (Beverly Hills, 90210) zijn de hoofdrolspelers in Northern Rescue. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Northern Rescue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Northern Rescue op IMDB

Score: 6,7 van de 10

The family drama 'Northern Rescue', stars William Baldwin and Kathleen Robertson. After the death of his wife, Sarah, John West (Baldwin), packs up his three children and moves from their ...

Acteurs in Northern Rescue

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels

Meer zoals Northern Rescue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.