Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Northern Rescue

Tv-serie, 2019
Northern Rescue
Na de plotselinge dood van zijn vrouw verhuist John West, commandant bij de reddingsbrigade, met zijn drie kinderen naar de plaats waar hij opgroeide, Turtle Island Bay.
De tv-serie Northern Rescue is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. William Baldwin (Flatliners) en Kathleen Robertson (Beverly Hills, 90210) zijn de hoofdrolspelers in Northern Rescue. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Northern Rescue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Northern Rescue op IMDB

Score: 6,7 van de 10

The family drama 'Northern Rescue', stars William Baldwin and Kathleen Robertson. After the death of his wife, Sarah, John West (Baldwin), packs up his three children and moves from their ...

Acteurs in Northern Rescue

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels

Meer zoals Northern Rescue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.