Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Notes on Blindness

Documentaire, 2016, 86 minuten
Notes on Blindness
In deze film, die is gebaseerd op de audiodagboeken van academicus en theoloog John Hull, wordt op impressionistische wijze getoond hoe hij langzaamaan blind wordt.
De documentaire Notes on Blindness is uitgebracht in 2016 en duurt 86 minuten. Deze ontroerende film won een British Independent Film Award voor Beste documentaire en kreeg meerdere BAFTA-nominaties. Deze documentaire is Ontroerend, Intellectueel, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Notes on Blindness op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Op dertienjarige leeftijd ontwikkelt John Hull staar. Operaties volgen maar baten niet. Dertig jaar later - Hull is inmiddels professor theologie, gelukkig getrouwd met Claire en vader van twee kleine kinderen - verdwijnt het laatste streepje licht en is hij volledig blind. Hoewel hij het lange tijd had zien aankomen, raakt het hem hard. Om er niet aan onderdoor te gaan, begint Hull een audiodagboek. De zestien uur gesproken tekst die hij in drie jaar opspaart, worden later omgewerkt tot een boek en vormen de basis voor “Notes on Blindness”.

Notes on Blindness op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In the summer of 1983, just days before the birth of his first son, writer and theologian John Hull went blind. In order to make sense of the upheaval in his life, he began keeping a diary on audiocassette. Upon their publication in 1990, Oliver Sacks described the work as 'the most extraordinary, precise, deep and beautiful account of blindness I have ever read. It is to my mind a masterpiece.' With exclusive access to these original recordings, NOTES ON BLINDNESS encompasses dreams, memory and imaginative life, excavating the interior world of blindness.

Acteurs in Notes on Blindness

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Notes on Blindness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.