Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nothing Barred

Film, 1961, 79 minuten
Nothing Barred
Een aristocraat zoekt wanhopig naar een manier om zijn dochters bruiloft te betalen. Hij besluit een schilderij uit zijn eigen huis te stelen voor het verzekeringsgeld.
De film Nothing Barred is uitgebracht in 1961 en duurt 79 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Absurd, Grappig.

Nothing Barred op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Lord Whitebait's plan to save his sinking fortunes is to open stately Whitebait Manor to the public

Acteurs in Nothing Barred

Regisseur

Meer zoals Nothing Barred

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Snowflake Mountain
Ontzettend bevoorrecht of gewoon behoefte aan een beetje opvoeding? Tien verwende jongeren worden zonder ouderlijk vangnet de natuur ingestuurd in deze realityserie.
The Hidden Lives of Pets
Deze docuserie gaat over fantastische huisdieren van over de hele wereld en duikt in de laatste wetenschap rond de zintuigen en vaardigheden van onze dierenvrienden.
Bruna Louise: Demolição
Comedian Bruna Louise heeft een tijdje in de datingmolen doorgebracht en heeft inmiddels de kunst van vreselijk relaties onder de knie: ze verandert ze in hilarische grappen.