Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Now More Than Ever: The History of Chicago

Documentaire, 2016, 113 minuten
Now More Than Ever: The History of Chicago
Deze muziekdocumentaire biedt een kijkje achter de schermen van de band Chicago, van hun roots in de jazzrock-fusion tot nummer 1-pophits in de hitlijsten.
De documentaire Now More Than Ever: The History of Chicago is uitgebracht in 2016 en duurt 113 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Now More Than Ever: The History of Chicago op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Deze muziekdocumentaire biedt een kijkje achter de schermen van de band Chicago, van hun roots in de jazzrock-fusion tot nummer 1-pophits in de hitlijsten. Chicago was een van de meest populaire en actieve bands met een baanbrekende mix van jazz, rock en pop waarmee ze groot werden in de jaren 70. Gedurende bijna 30 jaar zorgden ze voor vitale en populaire liveshows. De film vertelt over de vele hoogte- en dieptepunten van de band vanaf de dood van de oprichter, zanger en gitarist Terry Kath in het begin van 1978, tot aan de vele veranderingen die de band onderging en de trends die ze volgden.

Now More Than Ever: The History of Chicago op IMDB

Score: 7,2 van de 10

The history of legendary rock band Chicago is chronicled from their inception in 1967 all the way to the present.

Acteurs in Now More Than Ever: The History of Chicago

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Now More Than Ever: The History of Chicago

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.