Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nowhere Boys

Tv-serie, 2017, 11.717 beoordelingen
Nowhere Boys
Vier zeer verschillende tieners die normaal gesproken nooit vrienden zouden zijn, komen na een schoolreisje terecht in een parallelle wereld waar ze niet bestaan.
De tv-serie Nowhere Boys is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Breinbrekend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nowhere Boys op IMDB

Score: 8 van de 10

This fantasy action-adventure series follows four teenage boys who get lost in the forest and discover, when they return home, that they are in an alternate world identical to theirs except...

Trailer

Acteurs in Nowhere Boys

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Nowhere Boys

Teen Wolf

Teen Wolf

(2016)

Bitten

Bitten

(2016)

Between

Between

(2016)

iZombie

iZombie

(2019)

12 Monkeys

12 Monkeys

(2017)

Residue

Residue

(2015)

Good Witch

Good Witch

(2019)

Crazyhead

Crazyhead

(2016)

Glitch

Glitch

(2019)

The Sniffer

The Sniffer

(2017)

Slam

Slam

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.