Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nowhere Man

Tv-serie, 2019
Nowhere Man
Een Chinees bendelid raakt verwikkeld in twee misdadige plannen die tien jaar na elkaar plaatsvinden. Hij moet uit de gevangenis ontsnappen om een geliefde te redden.
De tv-serie Nowhere Man is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Met Joseph Chang ('Eternal Summer'), Alyssa Chia ('The World Between Us') en poëzie van de Chinese bard Li Shangyin. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Nowhere Man is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Nowhere Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Chinees - Audiodescriptie;Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Nowhere Man

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Uncoupled
Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.
Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Fanático
Als de grootste fan van een artiest probeert de persoonlijkheid van zijn idool aan te nemen, komt hij erachter dat het bestaan van een superster niet zo makkelijk is.