Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nowhere Man

Tv-serie, 2019
Nowhere Man
Een Chinees bendelid raakt verwikkeld in twee misdadige plannen die tien jaar na elkaar plaatsvinden. Hij moet uit de gevangenis ontsnappen om een geliefde te redden.
De tv-serie Nowhere Man is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Nowhere Man is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Nowhere Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Chinees - Audiodescriptie;Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Nowhere Man

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Apache: La vida de Carlos Tevez
Deze harde dramaserie over het leven van Carlos Tévez laat zien hoe hij een beroemde voetballer werd in de ruige buurt Fuerte Apache in Argentinië.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.
The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~
Een tennistalent overtreft zichzelf: hij blinkt uit op de baan, inspireert teamgenoten én presteert op school. Gebaseerd op de populaire mangaserie van Takeshi Konomi.
Mytho
Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.
Ninguém Tá Olhando
Een nieuwe beschermengel onthult een geheim achter de bureaucratie van het Angelus-systeem, waardoor hij de officiële regels voor de bescherming van mensen overtreedt.