Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nuestros Amantes

Our Lovers
Film, 2016, 91 minuten
Nuestros Amantes
De liefde is nog niet royaal geweest voor hem, totdat hij een vrouw ontmoet in een boekhandel. Enkel daar beginnen ze een relatie, zonder iets van elkaar af te weten.
De film Nuestros Amantes is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Snedig, Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nuestros Amantes op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Carlos gaat regelmatig naar een café annex bibliotheek om koffie te drinken en een boek te lezen. Hij ontmoet Irene en raakt met haar aan de praat. Vervolgens leren ze elkaar langzamerhand kennen en beginnen ze elkaar leuk te vinden. Maar dan ontdekt Irene dat Carlos de man is van María, de nieuwe vlam van haar eigen vriend Jorge, die haar voor María verliet.

Nuestros Amantes op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Carlos is a man who goes to a coffee shop-library to take a cup, where Irene is reading a book. Not a reason for it, Irene close to Carlos and talks with him, starting a friendship with a little rules: no pasts, no birth names, no modern ways to contact between them (as Internet or similar), and finally not falling in love each other. Calling themselves Hada Chalada ('Crazy Fairy') and Duende Chiflado ('Mad Goblin'), both pass the days walking around the city engaged with magic, surrealist and funnies conversations about life, love and themselves, at the same time that Carlos tries to end his new script with his friend Cristóbal, and eccentric writer obsessed with Japan. But the good feeling between Carlos and Irene ends suddenly when Irene discovers that Carlos is really the husband of María, new lover of Jorge, Irene's boyfriend, who recently split with her in favor of Carlos' wife. When casually the four coincide in the same place, Carlos must be confront his feelings by Irene with his marriage with María, meanwhile Irene faces Jorge by his love affair...

Acteurs in Nuestros Amantes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Arabisch

Meer zoals Nuestros Amantes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?