Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

O Silêncio do Céu

Film, 2016, 102 minuten
O Silêncio do Céu
Een vrouw wordt in haar eigen huis verkracht en besluit niets tegen haar man te zeggen, maar ze weet niet dat hij zelf ook een zorgwekkend geheim heeft en wraak zoekt.
De film O Silêncio do Céu is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

O Silêncio do Céu op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Shattered after the brutal assault by two rapists in her house, a young mother of two decides to keep her ordeal secret from her unsuspecting husband.

Acteurs in O Silêncio do Céu

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals O Silêncio do Céu

Harud

Harud

(2010)

The Iceman

The Iceman

(2013)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Toro

Toro

(2016)

Pink

Pink

(2016)

Interrogation

Interrogation

(2015)

Autohead

Autohead

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.