Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Océans

Oceans
Documentaire, 2009, 101 minuten, 453.420 beoordelingen
Océans
Deze documentaire onderzoekt de criuciale rol die water speelt in het bestaan van de mens en de oorzaak-en-gevolg-wisselwerking tussen oceanen en het milieu.
De documentaire Océans is uitgebracht in 2009 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Océans op Moviemeter

Tweederde van de oppervlakte van de aarde wordt bedekt door oceanen. Deze enorme zeeën bruisen van het leven: gecompliceerde ecosystemen met angstaanjagende haaien, maar ook kleurrijke koraalriffen. 'Océans' is een natuurdocumentaire die een fascinerende reis naar de diepte van de oceanen toont en de kijker een unieke blik op op alle facetten van de boeiende onderwaterwereld geeft.

Océans op IMDB

Score: 8 van de 10

An ecological drama/documentary, filmed throughout the globe. Part thriller, part meditation on the vanishing wonders of the sub-aquatic world.

Acteurs in Océans

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Océans

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.