Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Océans

Oceans
Documentaire, 2009, 101 minuten, 453.420 beoordelingen
Océans
Deze documentaire onderzoekt de criuciale rol die water speelt in het bestaan van de mens en de oorzaak-en-gevolg-wisselwerking tussen oceanen en het milieu.
De documentaire Océans is uitgebracht in 2009 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Océans op Moviemeter

Tweederde van de oppervlakte van de aarde wordt bedekt door oceanen. Deze enorme zeeën bruisen van het leven: gecompliceerde ecosystemen met angstaanjagende haaien, maar ook kleurrijke koraalriffen. 'Océans' is een natuurdocumentaire die een fascinerende reis naar de diepte van de oceanen toont en de kijker een unieke blik op op alle facetten van de boeiende onderwaterwereld geeft.

Océans op IMDB

Score: 8 van de 10

An ecological drama/documentary, filmed throughout the globe. Part thriller, part meditation on the vanishing wonders of the sub-aquatic world.

Acteurs in Océans

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Océans

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.