Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ocho apellidos catalanes

Spanish Affair 2
Film, 2015, 106 minuten
Ocho apellidos catalanes
De Spaanse provinciale mentaliteit wordt duidelijk wanneer een man uit Baskenland wil voorkomen dat zijn dochter met een Catalaan trouwt.
De film Ocho apellidos catalanes is uitgebracht in 2015 en duurt 106 minuten. Deze sequel van een bioscoophit werd een nog groter succes en brak Spaanse records tijdens het openingsweekend in 2015. Deze film is Hilarisch, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ocho apellidos catalanes op Moviemeter

Score: 2,62 van de 5

Alle alarmbellen gaan bij Koldo (Karra Elejalde) rinkelen wanneer hij erachter komt dat zijn dochter Amaia (Clara Lago) het uitgemaakt heeft met Rafa (Dani Rovira) en verliefd is geworden op een Catalaan (Berto Romero). Hij reist af naar Sevilla om Rafa te overtuigen dat hij haar terug moet winnen. Samen vertrekken ze naar Catalonië om Amalia terug te halen.

Ocho apellidos catalanes op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Amaia after breaking up with Rafa, falls in love with a Catalonian. Koldo, her father, goes to Sevilla to persuade Rafa to go to Catalonia and take Amaia's heart back.

Acteurs in Ocho apellidos catalanes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Ocho apellidos catalanes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.