Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Odd Squad

Tv-serie, 2015
Odd Squad
Wanneer er vreemde dingen gebeuren in de stad, lossen de jonge agenten Olive, Otto en de rest van de Odd Squad de zaak op met hun gezond verstand en rekenkunsten.
De tv-serie Odd Squad is uitgebracht in 2015. Deze kinderserie won tien Daytime Emmy's, waaronder Beste script, Beste regie en Beste acteur (Isaac Kragten). Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Odd Squad op IMDB

Score: 8 van de 10

Geared for children ages 5-8, "Odd Squad" follows two young agents, Olive and Otto, who are part of an agency that seeks to save the day using math when odd things happen.

Acteurs in Odd Squad

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Spaans;Arabisch;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Odd Squad

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.