Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Odd Squad

Tv-serie, 2015
Odd Squad
Wanneer er vreemde dingen gebeuren in de stad, lossen de jonge agenten Olive, Otto en de rest van de Odd Squad de zaak op met hun gezond verstand en rekenkunsten.
De tv-serie Odd Squad is uitgebracht in 2015. Deze kinderserie won tien Daytime Emmy's, waaronder Beste script, Beste regie en Beste acteur (Isaac Kragten). Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Odd Squad op IMDB

Score: 8 van de 10

Geared for children ages 5-8, "Odd Squad" follows two young agents, Olive and Otto, who are part of an agency that seeks to save the day using math when odd things happen.

Acteurs in Odd Squad

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Spaans;Arabisch;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Odd Squad

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.