Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Odd Squad

Tv-serie, 2015
Odd Squad
Wanneer er vreemde dingen gebeuren in de stad, lossen de jonge agenten Olive, Otto en de rest van de Odd Squad de zaak op met hun gezond verstand en rekenkunsten.
De tv-serie Odd Squad is uitgebracht in 2015. Deze kinderserie won tien Daytime Emmy's, waaronder Beste script, Beste regie en Beste acteur (Isaac Kragten). Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Odd Squad op IMDB

Score: 8 van de 10

Geared for children ages 5-8, "Odd Squad" follows two young agents, Olive and Otto, who are part of an agency that seeks to save the day using math when odd things happen.

Acteurs in Odd Squad

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Spaans;Arabisch;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Odd Squad

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.