Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Odd Squad

Tv-serie, 2015
Odd Squad
Wanneer er vreemde dingen gebeuren in de stad, lossen de jonge agenten Olive, Otto en de rest van de Odd Squad de zaak op met hun gezond verstand en rekenkunsten.
De tv-serie Odd Squad is uitgebracht in 2015. Deze kinderserie won tien Daytime Emmy's, waaronder Beste script, Beste regie en Beste acteur (Isaac Kragten). Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Odd Squad op IMDB

Score: 8 van de 10

Geared for children ages 5-8, "Odd Squad" follows two young agents, Olive and Otto, who are part of an agency that seeks to save the day using math when odd things happen.

Acteurs in Odd Squad

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Spaans;Arabisch;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Odd Squad

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I'm with the Band: Nasty Cherry
In een ongefilterde, intieme docuserie ontdekt popstermentor Charli XCX wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.
El club
Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.
The Stranded
Studenten van een eliteschool zitten vast op een eiland dat is verwoest door een tsunami, en geven de hoop niet op. Maar geheimzinnige krachten werken hen tegen.
Maradona en Sinaloa
In deze docuserie komt voetbalster Diego Maradona naar Culiacán, het hart van het Sinaloa-kartel, om het lokale team de Dorados te redden, en misschien ook wel zichzelf.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.