Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oddballs

Tv-serie, 2022
Oddballs
De bubbelvormige jongen James stelt vragen bij alles wat hem stoort. Het resultaat? Een geweldig leven vol bizarre avonturen met zijn twee beste vrienden.
De tv-serie Oddballs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Excentriek, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Oddballs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ned
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Oddballs

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
6ixtynin9 The Series
Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, vindt een vrouw een mysterieus pakketje op de stoep van haar appartement... en alles wordt nog erger.
Tahir's House
Een familie van beginnende ondernemers moet samenwerken om hun mislukte viswinkel om te vormen tot een bloeiend bedrijf. Maar het is niet gemakkelijk om succes te boeken.
Reporting for Duty
Wanneer Suzano de rol van politiechef op zich neemt in een nieuw politiedistrict, moet deze schuchtere nieuwkomer zich bewijzen tegenover zijn onverschrokken team.
Destined with You
Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance.