Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oddbods

Tv-serie, 2017
Oddbods
Zeven harige, kleurrijke vriendjes in het stadje Oddsville willen spelen, avonturen beleven en allerlei creatief kattenkwaad uithalen.
De tv-serie Oddbods is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Oddbods op IMDB

Score: 6 van de 10

Oddbods is a sketch-based series following the adventures of seven adorable characters as they laugh, fool, and trip their way through the most seemingly ordinary situations, often with unexpected consequences. Each Oddbod has a distinct personality that was created to appeal to adults and children alike. Everything is about to get a little odd.

Acteurs in Oddbods

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Geen dialoog [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Oddbods

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.