Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Odio, de Dani Rovira

Film, 2021, 82 minuten
Odio, de Dani Rovira
In deze hilarische en ongefilterde comedyspecial denkt Dani Rovira vanuit zijn geboorteplaats Málaga na over de onzinnige haat van mensen.
De film Odio, de Dani Rovira is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 82 minuten. Acteur en comedian Dani Rovira won in 2015 een Goya-award voor Beste nieuwe acteur voor zijn rol in 'Spanish Affair'. Geschikt voor alle leeftijden. Odio, de Dani Rovira is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Odio, de Dani Rovira

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.
Jeszcze przed Świętami
Als een rancuneuze collega haar leveringen saboteert, moeten een koerier en een behulpzame klant racen om alle kerstcadeautjes op tijd bij de juiste ontvangers te krijgen.