Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I Hate Christmas

Tv-serie, 2022
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
De tv-serie I Hate Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Pilar Fogliati ('Cuori') leidt deze feelgood kerstserie waarin ook Nicolas Maupas ('Un mundo normal') de hoofdrol speelt. Geschikt voor 12 jaar en ouder. I Hate Christmas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in I Hate Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [O
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals I Hate Christmas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
How to Ruin Love
Zoleka vermoedt ontrouw en is van plan haar vriend op heterdaad te betrappen, maar verpest zo haar eigen huwelijksaanzoek. Nu moet ze hem zien terug te winnen.
The Life You Wanted
Gloria is na haar transitie eindelijk gelukkig en gesetteld, tot een bezoek van een oude vriendin met verontrustend nieuws haar wereld op z'n kop zet.