Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I Hate Christmas

Tv-serie, 2022
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
De tv-serie I Hate Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Pilar Fogliati ('Cuori') leidt deze feelgood kerstserie waarin ook Nicolas Maupas ('Un mundo normal') de hoofdrol speelt. Geschikt voor 12 jaar en ouder. I Hate Christmas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in I Hate Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [O
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals I Hate Christmas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Valachi Papers
Deze onthullende film over de maffia moest buiten Italië worden geschoten na diverse onverklaarbare 'ongelukken'. Naar Peter Maas' verslag van Joseph Valachi's bekentenissen.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
Princess Power
Prinsessenvriendjes uit vier verschillende fruitrijken (Blauwe Bessen, Kiwi, Ananas en Frambozen) komen in actie om hun werelden beter te maken.